2010 m. birželio 1 d., antradienis

New sachet - Nauja kvepianti pagalvytė

Here is my new lavender sachet. I designed the middle of it myself. At the beginning I was very unhappy with the choice of colours, but now it's my favourite . In real the colours looks much better than in the picture.

Dar viena pagalvytė! Viduriuką pati kūriau besiuvinėdama. Atrodė, kad gausis šnipštas, bet galutiniu rezutatu esu patenkinta. Man rodos, šiam kartui pagalvyčių užteks. Nors reiktų dar porą išsiuvinėti dovanėlėms, nes šitą pasiliksiu sau.
green sachet
green sachet
32ct Mint Green Belfast linen, Spearmint Wildflowers, DMC 927 Pearl Cotton #12, Mill Hill petite beads.

2 komentarai:

  1. Kaip man patinka tavo pagalvėlės. Užkrėtei ir mane (na, dar ne darymu, bet bent norėjimu). Susiradau nuo pernai likusių džiovintų levandų. Nusprendžiau ir aš siuvinėti pagalvėles.
    O tu pasiuvi kitą pagalvėlę ir prie jos prisiuvi puošmeną ar ir apatinė pagalvėlės dalis pasiuvinėta? Žiūrėjau, žiūrėjau, kraštuose lug ir vienas audinio sluoksnis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne, apatine dalis nepasiuvineta. Paprasciausiai apdygsniuoju (BS) kvadrateli tokio pat dydzio, kaip centrine dviguba siule gerojoj pusej, o po to biskorno principu prisiuvu ta gabaleli prie blogosios puses. I vidu dedu pasiuta pagalvele su dziovintom levandom.

    AtsakytiPanaikinti