2010 m. lapkričio 28 d., sekmadienis

Drugeliai

Few days ago, just before the first snow, we decorated our house with butterflies. We bought them in Wales from the Original Butterfly Man. I'm so happy the butterflies are finally on the wall!

Prieš porą dienų papuošėm savo namą drugeliais. Vyras pajuokavo, kad čia Kalėdinės dekoracijos. Juo labiau, kad kitą dieną prisnigo. Bet drugeliams sniegas nebaisus, jie metaliniai, nudažyti automobiliniais dažais. Tad tikimės, kad mūsų namelį jie dar ilgai puoš. Dilgėlinukas nutūpimo ant namo sienos laukė daugiau, nei metus, o kiti du drugeliai atskrido į mūsų namus šią vasarą. Pagaliau pabaigėm viršutinės fasado dalies atnaujinimą, kainavusį daug pinigų ir nervų (dalis sienos buvo net įgriuvusi į vidų taisant nekokybišką mūrininkų darbą), tad dabar džiaugiamės rezultatu. Apatinė sienos dalis dar nesuremontuota ir atrodo baisokai, tad nedrįstu čia rodyti.
Drugeliai pagaminti Velse, juos pagaminusio žmogaus puslapis čia.

4 komentarai:

  1. Kaip gražu ir originalu! Drugeliai atrodo tokie nemažoki, , įdomu-koks jų dydis?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gražiai atrodo. Tik jiems nebus šalta? Nors būtų smagu tokį ant namo iškelti, kai lauke kokie -20... Ir ačiū už nuorodą į autoriaus puslapį. Buvo smagu skaityti, kaip jis siekė savo svajonės.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ieva, drugeliai tikrai nemaži. Dilgėlinukas 29cmx15cm, machaonas 38cmx24cm.
    Agne, man irgi buvo truputį gaila juos tokiu šaltu oru lauke palikti, bet toks jau jų likimas... Man irgi patiko drugelių kūrimo istorija.

    AtsakytiPanaikinti
  4. kaip smagiai atrodo!
    ačiū, kad pasidalinai idėjom :)

    AtsakytiPanaikinti