2010 m. gruodžio 20 d., pirmadienis

Needle felting - Vėlimas adata

Not long time ago I finally tried the needle felting. It was easier than I thought. The length of the tiny needle felted rabbits is 3cm, the big rabbit is twice longer. The rabbits can turn their heads. I used Mill Hill beads for their eyes.
I also made a couple of post cards. They are very simple but I liked the idea of making them myself. It was very easy and quick.

Jau seniai nieko nerašiau dienoraštyje, bet tikrai ne dėl to, kad neužsiėmiau rankdarbiais. Tiesa, siuvinėjimą apleidau, bet užtat pirmą kartą išbandžiau sausą vėlimą adata. Pagaminau tris triušiukus. Mažieji 3cm ilgio, didysis 6cm, galvytės sukinėjasi. Akytės - Mill Hill karoliukai.
Nelabai yra ko girtis, bet parodysiu savo gamybos atvirukus, labai paprastai ir greitai pagamintus. Prikarpiau popierinių snaigių, išlyginau jas lygintuvu ir priklijavau prie spalvoto popieriaus. Viskas, atvirukai baigti! Abu buvo tą pačią dieną ir išsiųsti.

4 komentarai:

  1. KOkie fainuoliai triušiukai! Tai pirmas vėlimo adatėlėmis darbas ? Ir dar tokie mažyčiai!... man niekada nepavykdavo labai mažų dalykėlių nuvelt, jie vis kažkaip "užaugdavo" beveliant :-)
    Tu-šaunuolė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ieva, ačiū! Taip, tai pirmi darbeliai. Man kaip tik kūneliai per maži gavosi, teko didinti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. какие прелестные!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pilkasis kiškis labai jaukus.

    Sveki piršteliai liko po vėlimo adata? :)

    AtsakytiPanaikinti